termoizolatii terase

termoizolatii, te.0732408283

   Executam termoizolatii si hidroizolatii terase, acoperisuri hale, depozite, alte constructii.

   Terasele clasice sunt acele terase în care materialul pentru termoizolatii (polistiren extrudat – XPS) este dispus sub hidroizolație. Această soluţie poate fi utilizată atât la terase necirculabile cât și la terasele circulabile sau la terasele grădină, verzi, asa cum se explica aici.

   Aceste lucrari le executam si folosind excelentele deckuri termoizolante rigide. Ele sint realizate din tabla cutata si spuma poliuretanica rigida injectata (minim 40kg./m3). Hidroizolarea o realizam cu membrane bituminoase de calitate, montate pe aceste deckuri rigide !

   Cu o conductivitate termica extrem de scazuta, termoizolatii poliuretanice pot fi folosite in majoritatea lucrarilor. Spuma poliuretanica rigida are o conductivitate termica ce porneste in general de la valoarea de 0.022 w/m.K.; ceea ce face ca acest material sa fie extrem de eficient. Performanta termica , aria intinsa de benefii si avantajele izolatiei poliuretanice o ridica in topul preferintelor clientilor. Spuma poliuretanica are proprietatile de a nu se topi sau dilata in contact cu temperaturile ridicate sau scazute. Spuma poliuretanica rigida este ideala pentru a umple atat spatiile goale dintre diferite elemente de sustinere, cat si pentru a termoizola suprafetele plane. Focul nu poate topi izolatia din poliuretan rigid datorita faptului ca acest material este un termo-set. Materialul se incadreaza in general in clasa D0, deoarece nu produce nici un fel de picaturi. Izolatia de poliuretan rigida nu propaga incendiul datorita faptului ca nu activeaza incandescenta continua.

   Polistirenul extrudat asigură o termoizolaţie eficientă de la subsol până la acoperiş, acolo unde sunt încărcări mecanice si umiditate mare.

   Polistirenul extrudat obţine rezultate ideale în cazul termoizolaţiilor la pereţii de subsol, la socluri, planşee, terase, sub radierul de fundaţie, în încăperile umede etc.

   Termoizolatii pentru socluri, subsoluri neîncălzite, pardoseli pe sol şi pentru fundaţii trebuie folosite intotdeauna. În vederea reducerii consumului energetic, se recomandă evitarea zonelor neizolate termic.

   Polistirenul extrudat are o comportare foarte buna în medii umede şi o rezistenţa sporita la încărcări mecanice.

   Izolaţia soclurilor se monteaza pe exterior sau in interior, pentru a reduce pierderile de căldură prin elementele aflate în contact cu solul. Se recomandă termoizolarea tuturor pardoselilor aşezate pe sol, chiar şi în subsoluri incalzite. 

deck termoizolant

Hidroizolatii Bucuresti tel:0728620856