hidroizolatii terase

Hidroizolatii terase, Bucuresti, tel.0732408283

 Apa corodeaza armaturile incluse in structurile de beton ale imobilelor, slabind rezistenta cladirilor, reducand gradul de izolare termica, determinind aparitia mucegaiurilor, a igrasiei, a diverselor tipuri de ciuperci capabile sa afecteze starea de sanatate a oamenilor.

 Sarcina noastra este sa-i ajutam pe cei care intimpina astfel de probleme !

 Executam hidroizolatii si termoizolatii terase, hale, acoperis. Plata se pote face si in rate! Membranele bituminoase utilizate in lucrarile noastre sint materiale de top, utilizate pentru hidroizolatii, ale unor firme producatoare de renume din acest domeniu: SOPREMA, ARCON, GENERAL MEMBRANE, TECHNONICOL EUROPE.

Membranele bituminoase folosite la hidroizolatii de terase au diferiti aditivi in structura lor.
-bitum-plastomer: amestec de bitum distilat cu APP (polipropilena atactica). Acest bitum aditivat confera membranelor hidroizolante o buna comportare la actiunea solventilor organici, la alungiri prelungite si stabilitate la temperaturi ridicate;
-bitum-elastomer: amestec de bitum distilat cu SBS (stiren-butadien-stiren). Acest bitum aditivat confera membranelor hidroizolante, in general, o buna comportare la alungiri prelungite si la temperaturi scazute (flexibilitate la rece);
Exista hidroizolatii de terase realizate cu membrane avand bitum aditivat cu APP sau SBS de foarte buna calitate, care prin tehnologia de fabricatie si retetele utilizate, au perfomante calitative ce includ calitatile maxime ale celor doua tipuri de aditivari (depasind perfomantele generale, specifice aditivarii cu APP si/sau SBS).

Hidroizolatiile aparente, accesibile, se vor verifica anual, de regula, la inceputul verii
Verificarile vor urmari:
• Depuneri, aglomerari de materiale pulverulente sau vegetale;
• Degradari ale elementelor de protectie si asigurare (copertine, glafuri, tencuieli, elemente de
fixarc mecanica, etc.);
• Degradari ale hidroizolatiei (alunecari, desprinderi, exfolieri, etc.);
• Alterari ale sistemelor de protectie (pietris, dale, pelicule);
• Integritatea si functionalitatea receptoarelor pluviale, deflectoarelor, ancoraje, ventilatii, etc.).

Lucrarile de intretinere pentru hidroizolatii de terase se vor face ori de cate ori este necesar. Lucrarilc de intretinere se recomanda sa se faca astfel:
-la hidroizolatii sub 10 ani vechime, o data la 2-3 ani;
-la hidroizolatii intre 10 si 15 ani vechime, minim o data la 2 ani;
-la hidroizolatii de peste 15 ani, anual.

Hidroizolatii
Bucuresti
tel:0728620856